Всеукраїнська науково-практична конференція

Повна програма конференції (переглянути)

24 листопада 2021 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Місце і роль закладу позашкільної освіти в організації допрофільної підготовки та профільного навчання дітей та молоді»!
 
Протягом дня, 23 спікери-експерти аналізували проблеми і перспективи допрофільного та профільного навчання у закладі позашкільної освіти; розглядали інноваційні технології навчання у профільному освітньому просторі позашкілля та педагогіку партнерства і співпрацю закладу позашкільної освіти з різними соціальними інституціями; обговорювали актуальні тенденції розвитку позашкільної освіти.
 
Колектив Київського Палацу дітей та юнацтва вдячний усім нашим спікерам, які поділилися своїм досвідом, знаннями та навичками.
 
До організації конференції долучилися наші соціальні партнери: Національна академія педагогічних наук України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Департамент освіти і науки міста Києва, Освітній Хаб міста Києва, Благодійний фонд «Школа майбутнього», Будинок учнівської творчості міста Трускавець та ін.